• sns02
  • sns01
  • sns05
  • sns03

Besimi, Besimi. Vetëm nga puna e madhe mund të ketë mrekulli, dhe vetëm me punë mund të fitojmë të ardhmen

Wenzhou Caunta Printime Machinery Co, Ltd ka qenë duke u përqëndruar në zhvillimin dhe prodhimin e dritares makinave patching që nga viti 2005. Pas më shumë se vjet dhjetë të kultivimit intensiv, kompania ka akumuluar një numër të lartë fund talentet kërkimore shkencore, dhe gradualisht të përmirësuar pajisjet e prodhimit dhe nivelin e teknologjisë në zhvillimin, shtrimin e një themel të fortë për të kompanisë për të prodhuar me cilësi të lartë dhe dritare patching makina efikase dhe të ardhmen e zhvillimit të qëndrueshëm.

Vetëm nga puna e madhe mund të ketë mrekulli, dhe vetëm me punë mund të fitojmë të ardhmen